top of page

poletni PONI TEDNI 2024 

Kaj se bo dogajalo:

V poletnem 5-dnevnem programu se bodo otroci naučili pravil prijateljstva pri ravnanju s poniji, poglabljali svoje znanje o varnem in previdnem ravnanju s ponijem ter se naučili "pogovarjati" s konji, tako na njih kot ob njih. Raziskovali bodo obnašanje konj v čredi, kar jim bo pomagalo razumeti pomembne potrebe konj. Skupaj s poniji bodo raziskovali okolico ter premagovali ovire na naši poni-trim stezi in poligonu ovir na terenu, s čimer bodo krepili telo, ravnotežje in razvijali neodvisno sedišče, vsak v svojem tempu.

 

Otroci bodo skupaj z nami odpotovali v svet prijaznih ponijev, majhnih in velikih, ter z igro spoznali, kako zgleda konjem prijazna oskrba. S poniji in od njih se bodo naučili, kako ne le postati ljubitelji konj, temveč tudi pravi jahalni JUNAKI, ki so spoštljivi, prijazni in odločni pri delu z njimi. Pri jahanju bodo otroci spoznali osnovni trening, prilagojen njihovemu predznanju in starosti, medtem ko se bodo teoretične vsebine učenja jahanja izvajale na igriv način.

V petih dneh bodo otroci postali skrbniki naših ponijev in poskrbeli za njihovo dobro počutje ter urejenost hleva, kot pravi lastniki. Hkrati pa se bomo prepustili številnim dogodivščinam v naravi, ustvarjanju ter aktivnemu, kreativnemu in zabavnemu preživljanju počitniških dni.

Skupine bodo majhne, tako da bodo otroci v prijetnem in družinskem vzdušju z nami zavihali rokave tudi pri pripravi dobrot v naši maliKUHNI iz katere bo ponovno vsako jutro zadišalo po sveže pečenem kruhu.

 

In kaj se dogaja ponoči v hlevu, kjer smrči gospod Pujs in naša poni banda? Tudi to bomo spoznali.

NOVO! Ponujamo možnost dnevnega tabora ali tabora s spanjem!

Kljub temu da otroke, na naših poni tednih zvečer uspavajo konjeniške zgodbe in Lein glas, nekateri otroci v drugem okolju težje zaspijo. Zato smo upoštevali želje staršev in otrok ter pripravili dve možnosti izvedbe poni tedna: otroci se lahko odločijo, ali bodo pri nas prespali ali pa vsak večer odšli domov in se naslednje jutro vrnili na zajtrk.

Termini v 2024:

1. Od 1.7. do 5.7.2024 

2. Od 19.8. do 23.8.2024 

Cena:

Dnevni tabor (ponedeljek do petek, od 8. do 19. ure, petek do 16. ure): 330 EUR
Tabor s spanjem (ponedeljek, prihod ob 8.00 uri, petek, odhod ob 16. uri): 350 EUR

 

Število mest je omejeno. Po prejeti prijavi vas obvestimo ali je mesto še prosto.

Poni teden v posameznem terminu se izvede, če se ga udeležijo vsaj štirje otroci!

Oglas KPZH 10,5x14 cm (1).png

JAHALNI JUNAK 1 (pozna osnove)

JAHALNI JUNAK 2 (pozna in upošteva

osnove)

JAHALNI JUNAK 3

starost 9+ 

(pozna, upošteva in

samostojno opravi naloge)

Hvala za prijavo! Kontaktirali vas bomo glede dodatnih inforamcij.

bottom of page