top of page
TeamPonyConcept_ai_2013_ihn_200x.png

2. IN 3 

SEPTEMBER 2023

IZOBRAŽEVANJE ZA JAHALNE PEDAGOGE PO TEAM PONY CONCEPT-u®

Prvič v Sloveniji bo potekal osnovni seminar Team Pony Concept® - odličen koncept z metodami poučevanja in praktičnimi idejami za otrokom prijazen uvod v svet konj v starostni skupini od 3 do 9 let. 

Ponosno sporočamo, da smo uspeli pripeljati ta izjemen koncept tudi v Slovenijo. Če se ukvarjate s poučevanjem jahanja otrok ali razmišljate kako bi otroke in ponije združili v vaši dejavnosti, ne smete zamuditi te edinstvene priložnosti za nadgradnjo svojega znanja. 

Seminar, ki bo potekal 2. in 3. septembra 2023 v zavodu Konji pri zeleni hiški, Ceršak, kjer deluje Tim poni šola Šentilj, je namenjen vsem, ki se želite izpopolniti v podajanju znanj o konjih in osnovah jahanja otrokom, starim od 3 do 9 let. Team Pony Concept® je namreč inovativni koncept, ki vam bo omogočil, da na edinstven način otrokom približate čudoviti svet konj. 

Z vključitvijo v osnovni seminar Team Pony Concepta® boste spoznali raznolike metode poučevanja, številne praktične ideje ter temelje iz razvojne psihologije. 

Verjamemo, da bomo tudi v Sloveniji s skupnimi močmi gradili še boljši konjeniški svet in zagotovili, da bodo otroci imeli najboljšo možno izkušnjo pri spoznavanju konj in osnov jahanja, ter bodo konji postali njihovi prijatelji in partnerji. 

 

Vse poni šole v Nemčiji, Švici, Sloveniji, Belgiji, Avstriji in Južnem Tirolskem si prizadevamo za izboljšanje načina, kako se otroci vključujejo v konjeniški svet in verjamemo, da se nam pri tem želite pridružiti tudi vi. 

 

Ne zamudite priložnosti, da pridobite vpogled v ta odličen koncept jahalne pedagogike. Pridružite se nam na osnovnem seminarju Team Pony Concepta® in skupaj bomo gradili boljšo prihodnost za konjeništvo. 

 

Prijave so že odprte!

Seminar bo potekal v angleškem jeziku.

Minimalno število za izvedbo: 8 oseb

Maksimalno število udeležencev: 16 oseb

Za več informacij in prijavo obiščite spletno stran https://www.teamponyconcept.de/

ali nas kontaktirajte na: prizelenihiski@gmail.com

TEAM PONY CONCEPT SLOVENIJA (1).png
bottom of page