top of page

GRADIVO: IGRE MOJEGA OTROŠTVA V PONI ŠOLI

V zavodu Konji pri zeleni hiški, Ceršak smo pripravili igre, ki smo se jih kot otroci igrali in jih malo spremenili, kaj dodali in tako prilagodili za otroke, ki obožujejo konje. Zagotovo se boste iger spomnili. Hkrati pa boste lahko z njimi otroke v svoji jahalni šoli nagovorili z znanjem o konjih, njihovem vedenju in potrebah. 

Ideje za poučevanje v tej zbirki so bile skrbno razvite in igre/predlogi so preizkušeni v praksi v naši Tim poni šoli Šentilj. Gre za igre, ki smo se jih kot otroci igrali in se jih naučili po ustnem izročilu.

Zbirka iger je sestavljena iz navodil, učnega področja, ki ga z igro obdelate in metodo dela, ki je lahko s ponijem ali brez.

 

Igre so primerne za skupino otrok, a je nekatere igre možno prilagoditi in izvesti tudi v paru ali individualno z otrokom in ponijem. Vendar pa je za to potrebna prilagoditev igre z vaše strani in ni del tega gradiva.

Ideje so primerne za začetnike in napredne jahače. Zbirko idej pošljemo v datoteki in jo lahko po želji uporabite pri svojem delu.

Igre za v žepek: Včasih hitro potrebujemo kakšno idejo za igro in takrat boste lahko idejo našli v vašem žepu. Vseh pet iger smo namreč za vas pripravili tudi tako, da jih boste lahko spravili v vaš žep. 

Po prejetem naročilu vam bomo poslali zahtevo za podatke in predračun ter vam nato po prejetju plačila na naš TRR, na vaš e-naslov poslali pdf datoteko in navodila za izdelavo.

Predlogo lahko uporablja le kupec in je ne sme preprodajati ali pošiljati v digitalni obliki tretjim osebam. 

Z naročilom se kupec strinja s splošnimi pogoji poslovanja.

5 IGER.png
IMG_20230331_172457.jpg
bottom of page